Sprawdź czy proste są skośne.

Obiekty i przekształcenia geometryczne, opisane za pomocą układu (nie zawsze prostokątnego) współrzędnych.
kuzyn
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 16
Rejestracja: 12 gru 2006, o 19:26
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Łódź

Sprawdź czy proste są skośne.

Post autor: kuzyn »

Mam problem z takim oto zadaniem: Sprawdz cyz proste są skośne
L1: x=3y=z-1

L2:\(\displaystyle{ \frac{x-2}{3} =-y= \frac{z-1}{2}}\)
Awatar użytkownika
johanneskate
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 488
Rejestracja: 24 lut 2009, o 18:00
Płeć: Mężczyzna
Podziękował: 38 razy
Pomógł: 2 razy

Sprawdź czy proste są skośne.

Post autor: johanneskate »

mógłby ktoś to rozwiązać;P?
Awatar użytkownika
okon
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 731
Rejestracja: 12 paź 2008, o 22:45
Płeć: Mężczyzna
Podziękował: 170 razy
Pomógł: 16 razy

Sprawdź czy proste są skośne.

Post autor: okon »

wlasnie ;p
ODPOWIEDZ