Równoległobok = WYSOKOŚĆ OPUSZCZONA

Sześciany. Wielościany. Kule. Inne bryły. Zadania i twierdzenia z nimi związane. Geometria rzutowa w przestrzeni.
Spongebob1000
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 61
Rejestracja: 15 lut 2010, o 15:49
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Warszawa
Podziękował: 26 razy

Równoległobok = WYSOKOŚĆ OPUSZCZONA

Post autor: Spongebob1000 »

Mam pytanie... Co to wysokość opuszczona równoległoboku???
anna_
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 16328
Rejestracja: 26 lis 2008, o 20:14
Płeć: Kobieta
Podziękował: 35 razy
Pomógł: 3248 razy

Równoległobok = WYSOKOŚĆ OPUSZCZONA

Post autor: anna_ »

Chyba wysokość opuszczona na bok równoległoboku.
ODPOWIEDZ