V skrzyni

Sześciany. Wielościany. Kule. Inne bryły. Zadania i twierdzenia z nimi związane. Geometria rzutowa w przestrzeni.
LordMarcin
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 19
Rejestracja: 5 mar 2010, o 14:55
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Warsaw
Podziękował: 11 razy

V skrzyni

Post autor: LordMarcin »

rozwiazane
Ostatnio zmieniony 21 mar 2010, o 00:40 przez LordMarcin, łącznie zmieniany 1 raz.
cayethanne
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 29
Rejestracja: 17 mar 2010, o 13:03
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Wałbrzych
Podziękował: 3 razy
Pomógł: 6 razy

V skrzyni

Post autor: cayethanne »

\(\displaystyle{ V=50cm*90cm*40cm=180000cm^3=180dm^3}\)
LordMarcin
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 19
Rejestracja: 5 mar 2010, o 14:55
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Warsaw
Podziękował: 11 razy

V skrzyni

Post autor: LordMarcin »

podchwytliwe zadanie, znów THX
ODPOWIEDZ