funkcje trygonometryczne

Sześciany. Wielościany. Kule. Inne bryły. Zadania i twierdzenia z nimi związane. Geometria rzutowa w przestrzeni.
jk9
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 6
Rejestracja: 20 paź 2009, o 00:00
Płeć: Kobieta
Lokalizacja: Otwock

funkcje trygonometryczne

Post autor: jk9 »

jak zapisać inaczej sin ^{} 2 alpha *cos ^{} 2 alpha .
Proszę o pomoc
Awatar użytkownika
Dasio11
Moderator
Moderator
Posty: 10211
Rejestracja: 21 kwie 2009, o 19:04
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Wrocław
Podziękował: 40 razy
Pomógł: 2359 razy

funkcje trygonometryczne

Post autor: Dasio11 »

np. \(\displaystyle{ \left( \frac{\sin 2\alpha}{2} \right)^2}\)
ODPOWIEDZ