w układzie współrzędnych zbiór punktów
-
- Użytkownik
- Posty: 393
- Rejestracja: 13 wrz 2008, o 16:13
- Płeć: Mężczyzna
- Lokalizacja: polska
- Podziękował: 167 razy
w układzie współrzędnych zbiór punktów
W układzie współrzędnych zaznacz zbiór punktów,których pierwsza współrzędna jest większa od1,a suma współrzędnych jest nie większa od4.
- jacek89
- Użytkownik
- Posty: 76
- Rejestracja: 30 sty 2008, o 19:58
- Płeć: Mężczyzna
- Lokalizacja: Śląsk
- Podziękował: 4 razy
- Pomógł: 19 razy
w układzie współrzędnych zbiór punktów
Wykreśl dwie proste:
\(\displaystyle{ x=1}\)
\(\displaystyle{ y=4-x}\)
I zaznacz odpowiedni obszar na wykresie
Pozdr,
jacek
\(\displaystyle{ x=1}\)
\(\displaystyle{ y=4-x}\)
I zaznacz odpowiedni obszar na wykresie
Pozdr,
jacek