jaką długość ma promień
jaką długość ma promień
Promień okręgu\(\displaystyle{ o: x^{2}+ y ^{2}+12y+33=0}\) ma długość
Ostatnio zmieniony 6 mar 2010, o 18:04 przez xxx8365, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Użytkownik
- Posty: 5974
- Rejestracja: 28 lut 2010, o 19:45
- Płeć: Mężczyzna
- Lokalizacja: Toruń
- Podziękował: 15 razy
- Pomógł: 1251 razy
jaką długość ma promień
\(\displaystyle{ x^{2}-3x ^{2} =3x-1}\)
\(\displaystyle{ -2x^{2}-3x+1=0}\)
Moim zdaniem to nie jest okrąg.
\(\displaystyle{ -2x^{2}-3x+1=0}\)
Moim zdaniem to nie jest okrąg.
Ostatnio zmieniony 6 mar 2010, o 21:42 przez bartek118, łącznie zmieniany 1 raz.