równanie
-
- Użytkownik
- Posty: 29
- Rejestracja: 26 paź 2008, o 13:54
- Płeć: Kobieta
- Lokalizacja: wiesz
- Podziękował: 19 razy
- tomekture8
- Użytkownik
- Posty: 194
- Rejestracja: 13 sty 2008, o 21:38
- Płeć: Mężczyzna
- Lokalizacja: turek
- Podziękował: 21 razy
- Pomógł: 40 razy
równanie
1+ \(\displaystyle{ \cos 2\frac{x}{2}}\) + \(\displaystyle{ \cos \frac{x}{2} =0}\)
1 + \(\displaystyle{ (\cos \frac{x}{2})^{2}}\) - \(\displaystyle{ (\sin \frac{x}{2})^{2}}\) + \(\displaystyle{ \cos \frac{x}{2} =0}\)
( \(\displaystyle{ (\sin \frac{x}{2})^{2}}\) = 1 - \(\displaystyle{ (\cos \frac{x}{2})^{2}}\) )
1 + \(\displaystyle{ (\cos \frac{x}{2})^{2}}\) - 1 + \(\displaystyle{ (\cos \frac{x}{2})^{2}}\) + \(\displaystyle{ \cos \frac{x}{2}=0}\)
2\(\displaystyle{ (\cos \frac{x}{2})^{2}}\) + \(\displaystyle{ \cos \frac{x}{2}=0}\)
\(\displaystyle{ \cos \frac{x}{2}}\) (2\(\displaystyle{ \cos \frac{x}{2}}\) + 1) =0
1 + \(\displaystyle{ (\cos \frac{x}{2})^{2}}\) - \(\displaystyle{ (\sin \frac{x}{2})^{2}}\) + \(\displaystyle{ \cos \frac{x}{2} =0}\)
( \(\displaystyle{ (\sin \frac{x}{2})^{2}}\) = 1 - \(\displaystyle{ (\cos \frac{x}{2})^{2}}\) )
1 + \(\displaystyle{ (\cos \frac{x}{2})^{2}}\) - 1 + \(\displaystyle{ (\cos \frac{x}{2})^{2}}\) + \(\displaystyle{ \cos \frac{x}{2}=0}\)
2\(\displaystyle{ (\cos \frac{x}{2})^{2}}\) + \(\displaystyle{ \cos \frac{x}{2}=0}\)
\(\displaystyle{ \cos \frac{x}{2}}\) (2\(\displaystyle{ \cos \frac{x}{2}}\) + 1) =0