Wyznacz wartości

Własności funkcji trygonometrycznych i cyklometrycznych. Tożsamości. RÓWNANIA I NIERÓWNOŚCI.
natasza99
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 56
Rejestracja: 22 maja 2008, o 14:05
Płeć: Kobieta
Lokalizacja: jelcz
Podziękował: 1 raz

Wyznacz wartości

Post autor: natasza99 »

2.Wyznacz wszystkie wartości \(\displaystyle{ x}\) z przedziału \(\displaystyle{ ,}\)dla którycg liczby \(\displaystyle{ \cos^{2}x- \sin^{2}x, \frac{1}{2}\sin^{2}x, 1- \cos^{2}x}\)
w podanej kolejności są trzema wyrazami ciągu arytmetycznego.
Awatar użytkownika
Lorek
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 7150
Rejestracja: 2 sty 2006, o 22:17
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Ruda Śląska
Podziękował: 1 raz
Pomógł: 1322 razy

Wyznacz wartości

Post autor: Lorek »

ODPOWIEDZ