Nierówność trygonometryczna

Własności funkcji trygonometrycznych i cyklometrycznych. Tożsamości. RÓWNANIA I NIERÓWNOŚCI.
JohnyB
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 20
Rejestracja: 24 paź 2005, o 15:41
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: 3Miasto
Podziękował: 11 razy

Nierówność trygonometryczna

Post autor: JohnyB »

Mam problem z następującą nierównością.

\(\displaystyle{ (tg\frac{\Pi }{3})^{x}^{2}}\)
Awatar użytkownika
Tristan
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 2353
Rejestracja: 24 kwie 2005, o 14:28
Płeć: Mężczyzna
Podziękował: 27 razy
Pomógł: 557 razy

Nierówność trygonometryczna

Post autor: Tristan »

\(\displaystyle{ ( tg\frac{\pi}{3})^{x^2}}\)
JohnyB
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 20
Rejestracja: 24 paź 2005, o 15:41
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: 3Miasto
Podziękował: 11 razy

Nierówność trygonometryczna

Post autor: JohnyB »

Wielkie dzięki.
ODPOWIEDZ