Własności funkcji trygonometrycznych i cyklometrycznych. Tożsamości. RÓWNANIA I NIERÓWNOŚCI.
-
LySy007
- Użytkownik
- Posty: 386
- Rejestracja: 1 kwie 2007, o 00:56
- Płeć: Mężczyzna
- Lokalizacja: z fotela
- Podziękował: 107 razy
- Pomógł: 3 razy
Post
autor: LySy007 »
Naszkicuj wykres funkcji \(\displaystyle{ f(x)=\cos{x^{\sqrt{|\cos{x}|-1}}}}\).
-
soku11
- Użytkownik
- Posty: 6607
- Rejestracja: 16 sty 2007, o 19:42
- Płeć: Mężczyzna
- Podziękował: 119 razy
- Pomógł: 1823 razy
Post
autor: soku11 »
Sprawdz jaka jest dziedzina... To ci troche ulatwi sprawe POZDRO
-
LySy007
- Użytkownik
- Posty: 386
- Rejestracja: 1 kwie 2007, o 00:56
- Płeć: Mężczyzna
- Lokalizacja: z fotela
- Podziękował: 107 razy
- Pomógł: 3 razy
Post
autor: LySy007 »
\(\displaystyle{ \cos{x}=1}\) lub \(\displaystyle{ \cos{x}=-1}\)
OK. Już wiem jak to zrobić.