rozwiaz rownanie:
\(\displaystyle{ (x - \frac{\pi}{6} ) cosx - sinx + \frac{1}{2} = 0}\)
rownanie trygonometryczne
-
- Użytkownik
- Posty: 6
- Rejestracja: 22 paź 2007, o 19:02
- Płeć: Mężczyzna
- Lokalizacja: Kartuzy
rownanie trygonometryczne
Ostatnio zmieniony 12 gru 2007, o 20:45 przez majkelinio, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Użytkownik
- Posty: 6
- Rejestracja: 22 paź 2007, o 19:02
- Płeć: Mężczyzna
- Lokalizacja: Kartuzy
rownanie trygonometryczne
witam, odpowiedz bylaby dobra, ale to jest przeksztalcone rowanienie i ten jeden punkt akurat jest poza dziedzina;/ moze ktos umialby napisac szkic rozwiazania? pozdr