wyznacz zbiór wartości

Własności funkcji trygonometrycznych i cyklometrycznych. Tożsamości. RÓWNANIA I NIERÓWNOŚCI.
drago7770
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 8
Rejestracja: 2 gru 2007, o 15:43
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: warszawa

wyznacz zbiór wartości

Post autor: drago7770 »

\(\displaystyle{ f(x)= \sqrt{3} \cos x + \sin x}\)


Poczytaj:
Instrukcja LaTeX-a - wpisywanie wyrażeń matematycznych
https://matematyka.pl/viewtopic.php?t=28951
Szemek
Ostatnio zmieniony 2 gru 2007, o 16:27 przez drago7770, łącznie zmieniany 1 raz.
soku11
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 6607
Rejestracja: 16 sty 2007, o 19:42
Płeć: Mężczyzna
Podziękował: 119 razy
Pomógł: 1823 razy

wyznacz zbiór wartości

Post autor: soku11 »

ZAPIS! Link masz na gorze, to bedziesz wiedzial jak poprawic!
Podpowiedz: Wyciagnij 2 przed nawias i zamien na cosinus i sinus. POZDRO
ODPOWIEDZ