Równanie

Własności funkcji trygonometrycznych i cyklometrycznych. Tożsamości. RÓWNANIA I NIERÓWNOŚCI.
marcin.p
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 75
Rejestracja: 7 gru 2006, o 23:00
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Bydgoszcz
Podziękował: 32 razy

Równanie

Post autor: marcin.p »

\(\displaystyle{ |cos \ x|^{sin^{2} \ x- \frac{3}{2}sin \ x+ \frac{1}{2} }=1}\)
Awatar użytkownika
Lorek
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 7150
Rejestracja: 2 sty 2006, o 22:17
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Ruda Śląska
Podziękował: 1 raz
Pomógł: 1322 razy

Równanie

Post autor: Lorek »

\(\displaystyle{ |\cos x|=1\vee \begin{cases}0}\)
ODPOWIEDZ