wykres f.trygonometrycznej

Własności funkcji trygonometrycznych i cyklometrycznych. Tożsamości. RÓWNANIA I NIERÓWNOŚCI.
Awatar użytkownika
Vixy
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 1830
Rejestracja: 3 lut 2006, o 15:47
Płeć: Kobieta
Lokalizacja: z gwiazd
Podziękował: 302 razy
Pomógł: 151 razy

wykres f.trygonometrycznej

Post autor: Vixy »

\(\displaystyle{ y=-2sin\frac{x}{3}}\)
\(\displaystyle{ y=\frac{1}{cosx}}\)
Awatar użytkownika
Lady Tilly
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 3807
Rejestracja: 4 cze 2005, o 10:29
Płeć: Kobieta
Lokalizacja: nie wiadomo
Podziękował: 1 raz
Pomógł: 712 razy

wykres f.trygonometrycznej

Post autor: Lady Tilly »

\(\displaystyle{ y=-2sin\frac{x}{3}}\)
AU
AU
3bc9bb5e63819033.jpg (14.04 KiB) Przejrzano 45 razy



\(\displaystyle{ y=\frac{1}{cosx}}\)
AU
AU
ODPOWIEDZ