znaleźć cosx

Własności funkcji trygonometrycznych i cyklometrycznych. Tożsamości. RÓWNANIA I NIERÓWNOŚCI.
marcin547
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 73
Rejestracja: 3 lis 2007, o 22:33
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: warszawa
Podziękował: 41 razy

znaleźć cosx

Post autor: marcin547 »

znaleźć cosx
Awatar użytkownika
Lorek
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 7150
Rejestracja: 2 sty 2006, o 22:17
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Ruda Śląska
Podziękował: 1 raz
Pomógł: 1322 razy

znaleźć cosx

Post autor: Lorek »

\(\displaystyle{ \cos x =\cos x}\)
może więcej danych?
Awatar użytkownika
setch
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 1307
Rejestracja: 14 sie 2006, o 22:37
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Bełchatów
Podziękował: 155 razy
Pomógł: 208 razy

znaleźć cosx

Post autor: setch »

\(\displaystyle{ \cos x \mbox{o tutaj}}\)

Nie mogłem się powstrzymać.
pe2de2
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 261
Rejestracja: 7 sty 2007, o 16:10
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Wrocław
Podziękował: 5 razy
Pomógł: 49 razy

znaleźć cosx

Post autor: pe2de2 »

\(\displaystyle{ \uparrow}\) nawet cztery tam znalazłem
ODPOWIEDZ