narysuj wykres

Własności funkcji trygonometrycznych i cyklometrycznych. Tożsamości. RÓWNANIA I NIERÓWNOŚCI.
Awatar użytkownika
Vixy
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 1830
Rejestracja: 3 lut 2006, o 15:47
Płeć: Kobieta
Lokalizacja: z gwiazd
Podziękował: 302 razy
Pomógł: 151 razy

narysuj wykres

Post autor: Vixy »

\(\displaystyle{ y=-2sin\frac{x}{3}}\)
\(\displaystyle{ y=sin3x}\)
\(\displaystyle{ y=ctg2x}\)
Awatar użytkownika
Lady Tilly
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 3807
Rejestracja: 4 cze 2005, o 10:29
Płeć: Kobieta
Lokalizacja: nie wiadomo
Podziękował: 1 raz
Pomógł: 712 razy

narysuj wykres

Post autor: Lady Tilly »

\(\displaystyle{ y=-2sin\frac{x}{x}}\)
AU
AU
2179b86802c09491.jpg (11.05 KiB) Przejrzano 58 razy
\(\displaystyle{ y=sin3x}\)
Ostatnio zmieniony 25 paź 2007, o 16:39 przez Lady Tilly, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
scyth
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 6392
Rejestracja: 23 lip 2007, o 15:26
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Warszawa
Podziękował: 3 razy
Pomógł: 1087 razy

narysuj wykres

Post autor: scyth »



zielony - pierwsza funkcja
niebieski - druga
różowy - trzecia
ODPOWIEDZ