Wykres funkcji trygonometrycznej

Własności funkcji trygonometrycznych i cyklometrycznych. Tożsamości. RÓWNANIA I NIERÓWNOŚCI.
ring
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 1
Rejestracja: 3 wrz 2007, o 13:17
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Rybnik

Wykres funkcji trygonometrycznej

Post autor: ring »

witam
wykres funkcji \(\displaystyle{ \sin 2x}\) w przedziale \(\displaystyle{ \left[ \frac{\pi}{2} , \frac{3 \pi}{2} \right]}\)
wiem ze pewnie to banalne ale moze mi ktos pomoc to narysowac w excelu ?

Zapis i temat poprawiłem. luka52

[ Dodano: 3 Września 2007, 18:18 ]
tablice matematyczne + inwencja tworcza = finito

troche to trwalo ale zrobilem
Ostatnio zmieniony 3 wrz 2007, o 13:35 przez ring, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ