\(\displaystyle{ \sqrt{3}\cos {x}+\sin {x}=1}\)
\(\displaystyle{ \left(\frac{4}{9}\right) ^{2\sin ^2{x}} + \left( \frac{2}{3}\right)^{4\cos ^2{x}}= \frac{26}{27}}\)
dwa rownania
-
- Użytkownik
- Posty: 396
- Rejestracja: 13 sie 2010, o 22:42
- Płeć: Mężczyzna
- Podziękował: 15 razy
- Pomógł: 3 razy
dwa rownania
Ostatnio zmieniony 4 lis 2014, o 00:56 przez MichalPWr, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Punkt 2.7 instrukcji LaTeX-a. Funkcje matematyczne należy zapisywać: sinus - \sin, logarytm - \log, logarytm naturalny - \ln itd.
Powód: Punkt 2.7 instrukcji LaTeX-a. Funkcje matematyczne należy zapisywać: sinus - \sin, logarytm - \log, logarytm naturalny - \ln itd.