obliczanie cosinusa
-
- Użytkownik
- Posty: 126
- Rejestracja: 27 paź 2013, o 18:54
- Płeć: Mężczyzna
- Lokalizacja: Bydgoszcz
- Podziękował: 28 razy
obliczanie cosinusa
jak obliczyc \(\displaystyle{ \cos \frac{5}{12} \pi}\)?
Ostatnio zmieniony 21 kwie 2014, o 20:51 przez Jan Kraszewski, łącznie zmieniany 2 razy.
Powód: Punkt 2.7 instrukcji LaTeX-a. Funkcje matematyczne należy zapisywać: sinus - \sin, logarytm - \log, logarytm naturalny - \ln itd.
Powód: Punkt 2.7 instrukcji LaTeX-a. Funkcje matematyczne należy zapisywać: sinus - \sin, logarytm - \log, logarytm naturalny - \ln itd.