jak narysować wykres

Własności funkcji trygonometrycznych i cyklometrycznych. Tożsamości. RÓWNANIA I NIERÓWNOŚCI.
cytrynka114
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 400
Rejestracja: 10 kwie 2012, o 14:39
Płeć: Kobieta
Lokalizacja: Koluszki
Podziękował: 139 razy

jak narysować wykres

Post autor: cytrynka114 »

Naszkicuj wykres funkcji \(\displaystyle{ f(x)= \sqrt{1-\cos ^{2}(x+ \frac{ \pi }{2} ) }}\) dla \(\displaystyle{ x \in <- \pi , \pi >}\)
Awatar użytkownika
Kacperdev
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 3260
Rejestracja: 23 mar 2010, o 19:19
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Bydgoszcz
Podziękował: 17 razy
Pomógł: 686 razy

jak narysować wykres

Post autor: Kacperdev »

jedynka trygonometyczna.
ODPOWIEDZ