\(\displaystyle{ f(x)=sin^{-2}x+cos^{-2}x}\)
Z gory dzieki
Zbior wartosci funkcji
- ariadna
- Użytkownik
- Posty: 2702
- Rejestracja: 22 maja 2005, o 22:26
- Płeć: Kobieta
- Lokalizacja: Olsztyn/Berlin
- Podziękował: 47 razy
- Pomógł: 642 razy
Zbior wartosci funkcji
\(\displaystyle{ f(x)=\frac{1}{sin^{2}x}+\frac{1}{cos^{2}x}}\)
\(\displaystyle{ f(x)=\frac{cos^{2}x+sin^{2}x}{sin^{2}xcos^{2}x}}\)
\(\displaystyle{ f(x)=\frac{1}{cos^{2}xsin^{2}x}}\)
\(\displaystyle{ f(x)=\frac{4}{sin2x}}\)
\(\displaystyle{ f(x)=\frac{cos^{2}x+sin^{2}x}{sin^{2}xcos^{2}x}}\)
\(\displaystyle{ f(x)=\frac{1}{cos^{2}xsin^{2}x}}\)
\(\displaystyle{ f(x)=\frac{4}{sin2x}}\)
-
- Użytkownik
- Posty: 11
- Rejestracja: 4 mar 2007, o 21:50
- Płeć: Mężczyzna
- Lokalizacja: Rzeszow
- Podziękował: 3 razy
Zbior wartosci funkcji
Nie rozumiem koncowki , skad 4 ?
W kazdym badz razie , wiem o co chodzi .
Dzieki
W kazdym badz razie , wiem o co chodzi .
Dzieki
Ostatnio zmieniony 23 kwie 2007, o 17:58 przez BenderS, łącznie zmieniany 1 raz.