Pod jakim kątem przecinają się wykresy

Własności funkcji trygonometrycznych i cyklometrycznych. Tożsamości. RÓWNANIA I NIERÓWNOŚCI.
Dario1
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 1371
Rejestracja: 23 lut 2012, o 14:09
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: wawa
Podziękował: 70 razy
Pomógł: 14 razy

Pod jakim kątem przecinają się wykresy

Post autor: Dario1 »

Pod jakim kątem przecinają się wykresy funkcji :\(\displaystyle{ f\left( x\right)= \sin x}\) i \(\displaystyle{ g\left( x\right)=\cos x}\) ?
Ostatnio zmieniony 22 sty 2013, o 09:47 przez lukasz1804, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Poprawa wiadomości.
Awatar użytkownika
Vardamir
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 1913
Rejestracja: 3 wrz 2010, o 22:52
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Wrocław
Podziękował: 6 razy
Pomógł: 410 razy

Pod jakim kątem przecinają się wykresy

Post autor: Vardamir »

W czym jest problem ? Nie znasz wzoru czy problem z jego wykorzystaniem?
ODPOWIEDZ