Zadamia z trygonometri
- yorgin
- Użytkownik
- Posty: 12762
- Rejestracja: 14 paź 2006, o 12:09
- Płeć: Mężczyzna
- Lokalizacja: Kraków
- Podziękował: 17 razy
- Pomógł: 3440 razy
Zadamia z trygonometri
Kilka odpowiedzi z nudów...
\(\displaystyle{ 1. \frac{\pi}{9}\\ \ \\
2. 2\\ \ \\
3. 108^0\\ \ \\
4. \frac{\sqrt{3}}{2}\\ \ \\
5. \left[-\frac{3}{4},\frac{3}{4}\right]\\ \ \\
6. \frac{\pi}{3}\ \mbox{w prawo}, 3\ \mbox{w górę}\\ \ \\
7. \pi\\ \ \\
9. 0, 2.}\)
\(\displaystyle{ 1. \frac{\pi}{9}\\ \ \\
2. 2\\ \ \\
3. 108^0\\ \ \\
4. \frac{\sqrt{3}}{2}\\ \ \\
5. \left[-\frac{3}{4},\frac{3}{4}\right]\\ \ \\
6. \frac{\pi}{3}\ \mbox{w prawo}, 3\ \mbox{w górę}\\ \ \\
7. \pi\\ \ \\
9. 0, 2.}\)