szkicowanie wykresu funkcji
-
- Użytkownik
- Posty: 80
- Rejestracja: 10 wrz 2011, o 16:14
- Płeć: Mężczyzna
- Lokalizacja: Łososina Dolna
- Podziękował: 1 raz
szkicowanie wykresu funkcji
Jak mam narysować wykres funkcji \(\displaystyle{ y= \frac{\left| \cos x\right| }{\cos x}}\)?
Ostatnio zmieniony 4 sty 2013, o 21:01 przez Jan Kraszewski, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Punkt 2.7 instrukcji LaTeX-a. Funkcje matematyczne należy zapisywać: sinus - \sin, logarytm - \log, logarytm naturalny - \ln itd.
Powód: Punkt 2.7 instrukcji LaTeX-a. Funkcje matematyczne należy zapisywać: sinus - \sin, logarytm - \log, logarytm naturalny - \ln itd.
-
- Użytkownik
- Posty: 80
- Rejestracja: 10 wrz 2011, o 16:14
- Płeć: Mężczyzna
- Lokalizacja: Łososina Dolna
- Podziękował: 1 raz
szkicowanie wykresu funkcji
no to wiem, tylko jeszcze ten ułamek jak uwzględnić, bo tu chyba stała funkcja wyjdzie przecież
Sory, już widzę. Dzięki
Sory, już widzę. Dzięki