Oblicz kąt \(\displaystyle{ \alpha}\):
\(\displaystyle{ \sin \alpha = 2 \sqrt{3} \cos ^{2} \alpha}\)
Z góry dzięki
Znajdź kąt - Równanie z Sin i Cos
Znajdź kąt - Równanie z Sin i Cos
Ostatnio zmieniony 21 paź 2012, o 16:23 przez Lbubsazob, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Punkt 2.7 instrukcji LaTeX-a. Funkcje matematyczne należy zapisywać: sinus - \sin, logarytm - \log, logarytm naturalny - \ln itd.
Powód: Punkt 2.7 instrukcji LaTeX-a. Funkcje matematyczne należy zapisywać: sinus - \sin, logarytm - \log, logarytm naturalny - \ln itd.