jaki wzor?
-
- Użytkownik
- Posty: 28
- Rejestracja: 27 sie 2012, o 20:46
- Płeć: Mężczyzna
- Lokalizacja: Warszawa
- Podziękował: 3 razy
jaki wzor?
z jakiego wzoru skorzystac zeby udowodnic ze : \(\displaystyle{ \sin ^{2}(v)\cos ^{2}(u)+\cos ^{2}(v)+\sin ^{2}(v)\sin ^{2}(u) =1}\)
Ostatnio zmieniony 10 wrz 2012, o 14:00 przez Lbubsazob, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Punkt 2.7 instrukcji LaTeX-a. Funkcje matematyczne należy zapisywać: sinus - \sin, logarytm - \log, logarytm naturalny - \ln itd.
Powód: Punkt 2.7 instrukcji LaTeX-a. Funkcje matematyczne należy zapisywać: sinus - \sin, logarytm - \log, logarytm naturalny - \ln itd.