Udowodnij tożsamość

Własności funkcji trygonometrycznych i cyklometrycznych. Tożsamości. RÓWNANIA I NIERÓWNOŚCI.
trzebiec
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 214
Rejestracja: 29 kwie 2010, o 18:02
Płeć: Mężczyzna
Podziękował: 74 razy

Udowodnij tożsamość

Post autor: trzebiec »

\(\displaystyle{ \frac{\tg x+\tg y}{\ctg x+\ctg y}}\)


Już mam, sorry za kłopot
Ostatnio zmieniony 7 maja 2012, o 23:48 przez Jan Kraszewski, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Punkt 2.7 instrukcji LaTeX-a. Funkcje matematyczne należy zapisywać: sinus - \sin, logarytm - \log, logarytm naturalny - \ln itd.
Jacek_Karwatka
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 351
Rejestracja: 2 maja 2012, o 16:16
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Polska
Podziękował: 1 raz
Pomógł: 94 razy

Udowodnij tożsamość

Post autor: Jacek_Karwatka »

Gdzie tu jest znak równości?
ODPOWIEDZ