Własności funkcji trygonometrycznych i cyklometrycznych. Tożsamości. RÓWNANIA I NIERÓWNOŚCI.
-
Jull
- Użytkownik
- Posty: 4
- Rejestracja: 9 wrz 2011, o 21:27
- Płeć: Kobieta
- Lokalizacja: POLSKA
Post
autor: Jull »
\(\displaystyle{ \sin ^{2} \alpha - \sin \alpha}\)
Ostatnio zmieniony 8 paź 2011, o 12:36 przez
bartek118, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Zapis funkcji trygonometrycznych.
-
adampx
- Użytkownik
- Posty: 158
- Rejestracja: 4 mar 2009, o 09:21
- Płeć: Mężczyzna
- Lokalizacja: Kraków
- Podziękował: 1 raz
- Pomógł: 29 razy
Post
autor: adampx »
i tyle? żadnych danych?
-
Jull
- Użytkownik
- Posty: 4
- Rejestracja: 9 wrz 2011, o 21:27
- Płeć: Kobieta
- Lokalizacja: POLSKA
Post
autor: Jull »
zgadza sie,zadnych