Zaprogramowanie zegarka.

Własności funkcji trygonometrycznych i cyklometrycznych. Tożsamości. RÓWNANIA I NIERÓWNOŚCI.
pioncz
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 16
Rejestracja: 21 kwie 2007, o 20:49
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Nie-ważne
Podziękował: 2 razy

Zaprogramowanie zegarka.

Post autor: pioncz »

Witam,
Mam mały problem z zaprogramowaniem zegarka.
\(\displaystyle{ r = 50\\
\alpha = \text{ilość sekund} \cdot 6\\
y = r \cdot \sin( \alpha )\\
x = r \cdot \cos( \alpha )\\
\text{rysuj linie}(\text{srodek x, srodek y}, x, y)}\)

Wie ktoś co tu może źle działać?
Ostatnio zmieniony 5 cze 2011, o 13:10 przez Afish, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Na pewno zapis jest błędy. Proszę zapoznać się z instrukcją: http://matematyka.pl/latex.htm .
ODPOWIEDZ