Rozwiąż równanie < rozszerzona matematyka>

Własności funkcji trygonometrycznych i cyklometrycznych. Tożsamości. RÓWNANIA I NIERÓWNOŚCI.
nieznamsie
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 12
Rejestracja: 24 lut 2011, o 17:20
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Szczec
Podziękował: 1 raz

Rozwiąż równanie < rozszerzona matematyka>

Post autor: nieznamsie »

\(\displaystyle{ 4 \left( \log _ 2 \cos x \right) ^2 + \log _ 2 \left( 1+ \cos 2 x \right) =3}\)

Proszę o pomoc w zadaniu.
Ostatnio zmieniony 24 lut 2011, o 17:35 przez Lbubsazob, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Poprawa wiadomości. Proszę zapoznać się z instrukcją LaTeX-a: http://matematyka.pl/latex.htm .
mazurxD
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 412
Rejestracja: 24 maja 2010, o 15:53
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Jeziora Wielkie/Toruń/Poznań
Podziękował: 6 razy
Pomógł: 43 razy

Rozwiąż równanie < rozszerzona matematyka>

Post autor: mazurxD »

ODPOWIEDZ