Wyznacz zbiór wartości funkcji f

Własności funkcji trygonometrycznych i cyklometrycznych. Tożsamości. RÓWNANIA I NIERÓWNOŚCI.
mateusz199314
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 80
Rejestracja: 25 wrz 2010, o 19:58
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: mała cerkwica
Podziękował: 24 razy

Wyznacz zbiór wartości funkcji f

Post autor: mateusz199314 »

Wyznacz zbiór wartości funkcji f określonej wzorem \(\displaystyle{ f(x) = \sqrt{logcos2\pi x}}\)
Ostatnio zmieniony 28 sty 2011, o 17:15 przez Crizz, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Poprawa wiadomości. Jedna para klamer [latex][/latex] na CAŁE wyrażenie. Litera pi to '\pi'.
piasek101
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 23495
Rejestracja: 8 kwie 2008, o 22:04
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: piaski
Podziękował: 1 raz
Pomógł: 3264 razy

Wyznacz zbiór wartości funkcji f

Post autor: piasek101 »

Zaczynasz od ,,srodka" - \(\displaystyle{ 0<cos(2x)\leq 1}\)
ODPOWIEDZ