Witam
Mam problem z rozwiązaniem zadania
\(\displaystyle{ \sin2x \ge - \frac{ \sqrt{3} }{2}}\)
będę wdzięczny jeśli wyjaśnicie mi to
nierówność trygonoametryczna
-
- Użytkownik
- Posty: 3
- Rejestracja: 14 lis 2010, o 13:37
- Płeć: Mężczyzna
- Lokalizacja: europa
nierówność trygonoametryczna
Ostatnio zmieniony 14 lis 2010, o 13:53 przez Lbubsazob, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Nieczytelny zapis - brak LaTeX-a. Proszę zapoznać się z instrukcją: http://matematyka.pl/latex.htm .
Powód: Nieczytelny zapis - brak LaTeX-a. Proszę zapoznać się z instrukcją: http://matematyka.pl/latex.htm .