Równanie prostej - 2 punkty
-
- Użytkownik
- Posty: 28
- Rejestracja: 30 lis 2009, o 20:13
- Płeć: Kobieta
- Lokalizacja: Gdańsk
- Podziękował: 1 raz
Równanie prostej - 2 punkty
napisz równanie prostej przechodz przez 2 punkty A=(2, -3) B=(0,1) Zapisz równanie z niewiadomymi x y lub napisz układ nierówności z niewiadomymi AB; b) podaj równanie prostej przechodzacej przez punkty AB.
-
- Użytkownik
- Posty: 23496
- Rejestracja: 8 kwie 2008, o 22:04
- Płeć: Mężczyzna
- Lokalizacja: piaski
- Podziękował: 1 raz
- Pomógł: 3264 razy
Równanie prostej - 2 punkty
Niby wiadomo o co chodzi - ale dlaczego polecenie o równaniu prostej jest zdublowane.socjalna pisze:napisz równanie prostej przechodz przez 2 punkty A=(2, -3) B=(0,1) Zapisz równanie z niewiadomymi x y lub napisz układ nierówności z niewiadomymi AB; b) podaj równanie prostej przechodzacej przez punkty AB.
Co oznacza ,,z niewiadomymi AB" ?