Równanie trygonometryczne.

Własności funkcji trygonometrycznych i cyklometrycznych. Tożsamości. RÓWNANIA I NIERÓWNOŚCI.
s-e-b
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 145
Rejestracja: 11 lis 2009, o 11:34
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Czersk
Podziękował: 33 razy

Równanie trygonometryczne.

Post autor: s-e-b »

Rozwiąż równanie \(\displaystyle{ \left|1-4sin(x- \frac{\pi}{4}) =1 \right|}\) dla \(\displaystyle{ x \epsilon <0;2\pi>}\).
rodzyn7773
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 1659
Rejestracja: 12 lip 2009, o 10:44
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Skierniewice/Rawa Maz.
Podziękował: 8 razy
Pomógł: 278 razy

Równanie trygonometryczne.

Post autor: rodzyn7773 »

192812.htm
ODPOWIEDZ