Znajdź współrzędne.

Własności funkcji trygonometrycznych i cyklometrycznych. Tożsamości. RÓWNANIA I NIERÓWNOŚCI.
Man17ek
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 1
Rejestracja: 14 kwie 2010, o 19:52
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: W-ch

Znajdź współrzędne.

Post autor: Man17ek »

Witam.
Mam problem z zadaniem. Jestem cieniutki z matmy i w ogole nie wiem od czego zacząc ;/
Z góry dzieki za pomoc ;]


Znajdź współrzędne punktów zaznaczonych na wykresach. (Sa A i B)
a) y= \(\displaystyle{ \sqrt{x+3}}\)
b) y=\(\displaystyle{ \frac{1}{8}}\)\(\displaystyle{ \left( ^2{x}-4 \right) ^{2}}\)
c) y= \(\displaystyle{ \frac{5x}{x ^{2}+1 }}\)
piasek101
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 23496
Rejestracja: 8 kwie 2008, o 22:04
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: piaski
Podziękował: 1 raz
Pomógł: 3264 razy

Znajdź współrzędne.

Post autor: piasek101 »

Man17ek pisze: Znajdź współrzędne punktów zaznaczonych na wykresach. (Sa A i B)
a) y= \(\displaystyle{ \sqrt{x+3}}\)
b) y=\(\displaystyle{ \frac{1}{8}}\)\(\displaystyle{ \left( ^2{x}-4 \right) ^{2}}\)
c) y= \(\displaystyle{ \frac{5x}{x ^{2}+1 }}\)
Niestety nie mamy możliwości Ci pomóc - brak pełnej treści zadania.
ODPOWIEDZ