równanie tryggonometryczne

Własności funkcji trygonometrycznych i cyklometrycznych. Tożsamości. RÓWNANIA I NIERÓWNOŚCI.
royalmat
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 21
Rejestracja: 27 paź 2009, o 09:21
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Sandomierz
Pomógł: 1 raz

równanie tryggonometryczne

Post autor: royalmat »

\(\displaystyle{ sinx-cosx+1=sinx \cdot cosx}\)
Awatar użytkownika
Justka
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 1680
Rejestracja: 25 sty 2007, o 12:58
Płeć: Kobieta
Lokalizacja: Poznań
Podziękował: 9 razy
Pomógł: 579 razy

równanie tryggonometryczne

Post autor: Justka »

\(\displaystyle{ (\sin x +1)(1-\cos x)=0}\)
ODPOWIEDZ