rozwiaz rownanie

Własności funkcji trygonometrycznych i cyklometrycznych. Tożsamości. RÓWNANIA I NIERÓWNOŚCI.
owwca
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 82
Rejestracja: 15 lis 2009, o 10:57
Płeć: Kobieta
Lokalizacja: Sanok

rozwiaz rownanie

Post autor: owwca »

rozwiaz rownanie : \(\displaystyle{ \frac{x}{ \left|x \right| } + cos \frac{x- \left|x \right| }{2} =0}\)
Awatar użytkownika
Nakahed90
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 9096
Rejestracja: 11 paź 2008, o 22:29
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Łódź
Pomógł: 1871 razy

rozwiaz rownanie

Post autor: Nakahed90 »

Rozważ dwa przypadki, aby opuścić moduł.
owwca
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 82
Rejestracja: 15 lis 2009, o 10:57
Płeć: Kobieta
Lokalizacja: Sanok

rozwiaz rownanie

Post autor: owwca »

dziekuje )
ODPOWIEDZ