pytanie o warunki
-
- Użytkownik
- Posty: 4672
- Rejestracja: 17 maja 2009, o 13:40
- Płeć: Kobieta
- Podziękował: 124 razy
- Pomógł: 978 razy
pytanie o warunki
Zgadza się-- 13 mar 2010, o 15:45 --\(\displaystyle{ \left( 0^{\circ}, 90^{\circ} \right)}\) - I ćw
\(\displaystyle{ \left( 90^{\circ}, 180^{\circ} \right)}\)- II ćw
\(\displaystyle{ \left( 180^{\circ}, 270^{\circ} \right)}\) - III ćw
\(\displaystyle{ \left( 270^{\circ}, 360^{\circ} \right)}\) - IV ćw
\(\displaystyle{ \left( 90^{\circ}, 180^{\circ} \right)}\)- II ćw
\(\displaystyle{ \left( 180^{\circ}, 270^{\circ} \right)}\) - III ćw
\(\displaystyle{ \left( 270^{\circ}, 360^{\circ} \right)}\) - IV ćw