Najprostsza postac

Własności funkcji trygonometrycznych i cyklometrycznych. Tożsamości. RÓWNANIA I NIERÓWNOŚCI.
Hołek
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 212
Rejestracja: 1 gru 2008, o 23:37
Płeć: Mężczyzna
Podziękował: 77 razy

Najprostsza postac

Post autor: Hołek »

\(\displaystyle{ \frac{\sin\alpha}{1-\sin\alpha} \cdot\frac{\cos\alpha}{1+\sin\alpha};}\)



Dziękuję
Awatar użytkownika
Inkwizytor
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 4105
Rejestracja: 16 maja 2009, o 15:08
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Poznań
Podziękował: 1 raz
Pomógł: 428 razy

Najprostsza postac

Post autor: Inkwizytor »

wymnóż ułamki zgodnie z prawidłami matematycznymi
ODPOWIEDZ