Narysowac wykres

Własności funkcji trygonometrycznych i cyklometrycznych. Tożsamości. RÓWNANIA I NIERÓWNOŚCI.
Boss@
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 87
Rejestracja: 13 lis 2009, o 18:41
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: KrK
Podziękował: 20 razy

Narysowac wykres

Post autor: Boss@ »

\(\displaystyle{ 1.Narysowac wykres funkcji: f(x) = -2 cos \frac{x}{2}

2.Narysowac wykres funkcji: f(x) = sin(-2x).

3.Narysowac wykres funkcji: f(x) = sin( \prod -3x).}\)



Proszę o rozwiązanie .-- 17 lis 2009, o 19:14 --To chociaż jedno
ODPOWIEDZ