Zbiór wartośći

Własności funkcji trygonometrycznych i cyklometrycznych. Tożsamości. RÓWNANIA I NIERÓWNOŚCI.
Kelgar
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 180
Rejestracja: 6 maja 2009, o 18:31
Płeć: Mężczyzna
Podziękował: 33 razy
Pomógł: 10 razy

Zbiór wartośći

Post autor: Kelgar »

Wyznacz zbiór wartości
\(\displaystyle{ 5cos^{2} \cdot (x- \frac{\pi}{5})}\)

\(\displaystyle{ \pi}\) to 3,14.... ale nie wiem jak to wstawic:)
Ostatnio zmieniony 2 lis 2009, o 12:05 przez miki999, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Nieczytelny zapis - brak LaTeX-a. Proszę zapoznać się z instrukcją: http://matematyka.pl/latex.htm .
ODPOWIEDZ