Naszkicuj wykres funkcji

Własności funkcji trygonometrycznych i cyklometrycznych. Tożsamości. RÓWNANIA I NIERÓWNOŚCI.
frytek03
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 101
Rejestracja: 21 mar 2009, o 15:37
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Wieliczka
Podziękował: 8 razy
Pomógł: 4 razy

Naszkicuj wykres funkcji

Post autor: frytek03 »

Naszkicuj wykres funkcji \(\displaystyle{ y=\sin 2x}\) w przedziale \(\displaystyle{ <-2\pi , 2\pi>}\)
Ostatnio zmieniony 22 wrz 2009, o 11:49 przez czeslaw, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Proszę zapoznać się z instrukcją: http://matematyka.pl/latex.htm .
miodzio1988

Naszkicuj wykres funkcji

Post autor: miodzio1988 »

Jaki jest problem?


Rysujesz jak zwykla funkcje
ODPOWIEDZ