Oblicz bez użycia tablic

Własności funkcji trygonometrycznych i cyklometrycznych. Tożsamości. RÓWNANIA I NIERÓWNOŚCI.
-=Prezes=-
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 63
Rejestracja: 10 wrz 2007, o 16:26
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Słupsk
Podziękował: 11 razy
Pomógł: 1 raz

Oblicz bez użycia tablic

Post autor: -=Prezes=- »

\(\displaystyle{ sin52 ^{o}30 ^{'} *sin7 ^{o}30 ^{'}=}\)

\(\displaystyle{ sin52 ^{o}30 ^{'} *cos7 ^{o}30 ^{'} =}\)

\(\displaystyle{ cos52 ^{o}30 ^{'} *cos7 ^{o}30 ^{'} =}\)
frej

Oblicz bez użycia tablic

Post autor: frej »

kolanko pisze:
-=Prezes=-
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 63
Rejestracja: 10 wrz 2007, o 16:26
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Słupsk
Podziękował: 11 razy
Pomógł: 1 raz

Oblicz bez użycia tablic

Post autor: -=Prezes=- »

W ktorym poddziale to niby jest?
frej

Oblicz bez użycia tablic

Post autor: frej »

Iloczyn w postaci sumy
ODPOWIEDZ