tg i logarytmy

Własności funkcji trygonometrycznych i cyklometrycznych. Tożsamości. RÓWNANIA I NIERÓWNOŚCI.
wirus1910
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 393
Rejestracja: 13 wrz 2008, o 16:13
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: polska
Podziękował: 167 razy

tg i logarytmy

Post autor: wirus1910 »

Oblicz \(\displaystyle{ \log _{3} (\tg 240 ^{\circ}) -\log _{ \frac{1}{3} }(\tg240 ^{\circ}}\))
miodzio1988

tg i logarytmy

Post autor: miodzio1988 »

wzorow redukcyjnych nie znamy? Bo tylko tego tutaj potrzeba(no i podstawowej wiedzy o logarytmach)
ODPOWIEDZ