Własności funkcji trygonometrycznych i cyklometrycznych. Tożsamości. RÓWNANIA I NIERÓWNOŚCI.
-
damiana01
- Użytkownik
- Posty: 62
- Rejestracja: 29 paź 2007, o 19:31
- Płeć: Mężczyzna
- Lokalizacja: Chełm
Post
autor: damiana01 »
zad.1
\(\displaystyle{ a)1+sin \alpha}\)
\(\displaystyle{ b)1-cos \alpha}\)
\(\displaystyle{ c) \frac{1}{2}-cos \alpha}\)
\(\displaystyle{ d)1+2sin \alpha}\)
\(\displaystyle{ e)ctg ^{2} \alpha -tg ^{2} \alpha}\)
Wszystkim , którym udzielą mi pomoc przy tym zadaniu bardzo "dziękuje":)
-
JankoS
- Użytkownik
- Posty: 3101
- Rejestracja: 21 lis 2007, o 10:50
- Płeć: Mężczyzna
- Lokalizacja: Zarów
- Pomógł: 635 razy
Post
autor: JankoS »
A konkretnie na czym polega to zadanie?