rozwiazac równanie!!
-
- Użytkownik
- Posty: 2
- Rejestracja: 6 gru 2008, o 21:00
- Płeć: Kobieta
- Lokalizacja: świętokrzyskie
- ImpactOfShadow
- Użytkownik
- Posty: 30
- Rejestracja: 22 sty 2009, o 23:40
- Płeć: Mężczyzna
- Pomógł: 6 razy
rozwiazac równanie!!
arcctg x = arc cos \(\displaystyle{ \frac{x}{ \sqrt{1+ x^{2} } }}\)
otrzymujesz cosarccos \(\displaystyle{ \frac{x}{ \sqrt{1+ x^{2} } }}\) czyli tą liczbę (jeżeli dobrze pamiętam)
otrzymujesz cosarccos \(\displaystyle{ \frac{x}{ \sqrt{1+ x^{2} } }}\) czyli tą liczbę (jeżeli dobrze pamiętam)
-
- Użytkownik
- Posty: 2
- Rejestracja: 6 gru 2008, o 21:00
- Płeć: Kobieta
- Lokalizacja: świętokrzyskie