Dla jakich wartości parametru m układ równań jest uk Cramera

Przestrzenie wektorowe, bazy, liniowa niezależność, macierze.... Formy kwadratowe, twierdzenia o klasyfikacji...
Macius700
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 482
Rejestracja: 11 maja 2008, o 13:58
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Poznań
Podziękował: 27 razy

Dla jakich wartości parametru m układ równań jest uk Cramera

Post autor: Macius700 »

Dla jakich wartości parametru m układ równań jest układem Cramera


\(\displaystyle{ \left\{\begin{array}{l} 3x+z=1\\mx-my+z=-m\\x+my+z=3 \end{array}}\)
miodzio1988

Dla jakich wartości parametru m układ równań jest uk Cramera

Post autor: miodzio1988 »

ODPOWIEDZ