Macierze przemienne

Przestrzenie wektorowe, bazy, liniowa niezależność, macierze.... Formy kwadratowe, twierdzenia o klasyfikacji...
mumineq
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 12
Rejestracja: 28 kwie 2005, o 07:31
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Lublin

Macierze przemienne

Post autor: mumineq »

Witam. Mam problem z zadaniem: Znaleźć wszystkie macierze A (3x3), takie że :


A* \(\displaystyle{ \left[\begin{array}{ccc}0&0&1\\0&2&0\\3&0&0\end{array}\right] = ft[\begin{array}{ccc}0&0&1\\0&2&0\\3&0&0\end{array}\right]}\) *A

Jest jakiś szybki sposób zrobienia tego?
ODPOWIEDZ