czesc Wam jestem tu nowy i już musze Was prosić o pomoc, nie umie sobie poradzić z tym zadaniem które mnie czeka na poprawce juz za kilka dni, czy ktoś moze mi to wyjaśnić krok po kroku jak sie taki przykład rozwiazuje?
\(\displaystyle{ \left[\begin{array}{cccc}6& 4&-3&2\\8&-4&3&0\\2&1&1&-1\\1&2&0&3\end{array}\right]}\) = \(\displaystyle{ \left[\begin{array}{c}x1&x2&x3&x4\end{array}\right]}\) = \(\displaystyle{ \left[\begin{array}{c}5&6&7&5\end{array}\right]}\)
Bardzo prosze o pomoc
Układ równań metodą eliminacji Gaussa
Układ równań metodą eliminacji Gaussa
Ostatnio zmieniony 28 sie 2008, o 23:12 przez Dimitr, łącznie zmieniany 1 raz.