rozwiąż układ równań

Przestrzenie wektorowe, bazy, liniowa niezależność, macierze.... Formy kwadratowe, twierdzenia o klasyfikacji...
Duke
Użytkownik
Użytkownik
Posty: 267
Rejestracja: 30 kwie 2007, o 21:39
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: z internetu
Podziękował: 47 razy
Pomógł: 2 razy

rozwiąż układ równań

Post autor: Duke »

Jak rozwiązać podany układ równań?
\(\displaystyle{ \begin{cases} 2x_{1}+4x_{2}+3x_{5}+4x_{6}=1 \\ x_{1}+x_{2}-x_{6}=0 \\ x_{2}- x_{3}-x_{5}=0 \\ x_{1}+ x_{3}-x_{4}=0 \end{cases}}\)

[ Dodano: 31 Stycznia 2008, 21:12 ]
"i" to to samo co klamra więc nie widzę sensu poprawiania ;x


Ale jak już się udało to serdecznie dziękuję:)
Ostatnio zmieniony 31 sty 2008, o 21:10 przez Duke, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ